Komende evenementen:

Diplomaschaatsen

Zondag 4 maart 2018 08.30 – 10.30 uur Diplomaschaatsen (voor de rijders die op de zondag trainen)

Woensdag 7 maart 2018 16.15 – 18.15 uur Diplomaschaatsen (voor de rijders die op de woensdag komen)

De trainers bekijken en bepalen in de lessen welke leden er voor welk diploma op kunnen en verzorgen de aanmelding hiervoor. Leden worden hier binnenkort in detail over geïnformeerd via de mail.

Eindshow op 31 maart 2018

Binnenkort gaan we oefenen voor de eindshow. We gaan ervan uit dat alle leden van alle niveaus meedoen. Kan of wil je niet meedoen, meldt dit dan bij jouw trainer. De trainingen zullen deels bestaan uit reguliere oefeningen en deels uit het oefenen voor de show.

Schaatsseizoen en (inhaal)lessen:

Het huidige lesseizoen loopt t/m zondag 01 april 2018.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald na overleg. Het voorstel kan gestuurd worden naar starsonice@hotmail.nl. Het maximale in te halen lessen is het aantal trainingsmomenten per week x 2. Gemiste lessen door deelname aan een wedstrijd mogen worden ingehaald, zonder dat hier een maximum aan verbonden is. De gemiste lessen door uitval wegens evenement in het Silverdome (indien dit aangemerkt is als “risicoweekend” ) kunnen ook na overleg en aanmelding via de mail ingepland worden.
Zomerijs:

Zie de mail die op 19 februari verzonden is. Op woensdag en vrijdag hebben wij, bij voldoende aanmeldingen, clubijs in de UIthof in Den Haag.

Gratis Sponsoren van Stars on Ice!

Bezoek SponsorKliks en sponsor Stars on Ice gratis!

Als jij iets koopt bij grote winkels als Wehkamp, Zalando, Coolblue en HEMA ontvangt Stars on Ice een commissie terwijl jij het zelfde betaalt.

Zo werkt het:

Koop je wel eens iets online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst de volgende site https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken. Via de knop van Sponsorkliks op onze website kom je uit bij ruim 300 winkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een extra commissie naar jouw sponsordoel Stars on Ice. Je kunt op deze manier onze club GRATIS sponsoren! Dus de volgende keer dat je iets online koopt, eerst naar https://www.sponsorkliks.com/https:/ kies dan voor Kunstschaatsvereniging Stars on Ice en kies dan de winkel van je keuze.

Let op je moet echt via deze site naar de winkel van je keuze om ervoor te zorgen dat Stars on Ice de commissie daadwerkelijk ontvangt. Rechtstreeks bestellen bij de winkels levert dus geen commissie op. Het kost je dus helemaal niets, alleen een extra klik!

Doe hetzelfde als je bijvoorbeeld een pizza wil laten bezorgen! Je kunt terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering ook commissie oplevert voor de club. Zo is sponsoren niet alleen heel makkelijk maar ook nog lekker ook!

 

Het is vanaf heden mogelijk om goede kunstrijschaatsen te leasen bij Ooms sport. Klik hier voor de lease voorwaarden/mogelijkheden.